Transport Tractoare

Transport Tractoare

Transport utilaje agricole

Activitatea noastra zilnica reprezinta si transportul de utilaje Agricole, in special tractoare si tractorase. Intrucat agricultura a avut un avant aparte in ultimii ani la noi in tara, societatea noastra a investit masiv in echipamente de transport, spre a putea face fata cu succes cererilor de transport. Fie ca vorbim de o simpla mutare a unui tractor pe raza unei comune, fie ca vorbim de un transport in raza aceluiasi judet sau chiar de un transport tractor dintr-un colt al tarii in celalalt, in noi aveti garantia desfasurarii unui transport rapid, ieftin si sigur.

Informatii utile despre serviciile de transport utilaje si echipamente

Pretul transportului se stabileste in functie de distanta (numarul de km), tipul utilajului sau echipamentelor, greutatea lui, ruta pe care se transporta etc.Stabilim impreuna cu clientul ruta optima, astfel incat mutarea bunurilor acestora sa se faca la pretul cel mai bun si in siguranta.

WhatsApp Contact

Transport utilaje agricole

La cererea clientului putem incarca si descarca tractorul dumneavoastra in deplina siguranta. Prestam servicii de transport tractoare Agricole cu camioane descoperite. In situatia in care ne confruntam cu un tractor a carui motor nu porneste, il putem incarca fiind asistati de troliu montat pe camion.

Transport Tractoare