Tractari auto Iasi

Tractari auto Iasi
Parcul auto este compus din:
- Platforma cu lift
- Platforma pentru masini pana in 3.5t
- Camion pentru Utilaje, dube etc
Tractari auto Iasi: autoturisme, suv-uri, autoutilitare sau microbuze, defecte sau avariate. Transportam masini neinmatriculate, cu ITP expirat, programare RAR sau Rabla.

Tarife locale: Tractari in Iasi si imprejurimi

Tarifele sunt influentate de complexitatea interventiei: avarii motor, avarii directie, iesire in decor, conditii meteo sau greutate autovehicul.

Tractari auto Iasi

Salut, sunt Andrei!

Poti apela cu incredere la noi NON STOP stiind ca vei obtine un pret corect pentru fiecare interventie.

Firma noastra este AUTORIZATA, avand o experienta vasta in servicii de remorcare si tractari auto si solutionam orice tip de situatii in siguranta si cu profesionalism.

Oferim servicii de interventie rapida in zona Iasi, precum si in imprejurimi. De asemenea, oferim servicii de transport la nivel european prin utilizarea unei platforme tractari auto. Astfel va putem ajuta cu transportul unei masini noi sau second hand cumparate din strainatate, sau cu transportul unei masini avariate.

WhatsApp Contact

TRACTARI AUTO IASI non stop + servicii de tractare la nivel national.

RIA AUTO TRANS va fi acolo cand veti avea nevoie! Serviciu de ASISTENTA RUTIERA disponibil 24 din 24!

Indiferent de gravitatea avariei sau problema pe care o intampinati, ne puteti contacta telefonic, iar noi va vom ajuta cu sfaturi si vom interveni in cel mai scurt timp posibil.

Pentru intreaga gama de servicii si preturi tractari auto in Iasi si in tara va rugam sa consultati pagina dedicata. Asiguram de asemenea transport utilaje cu platforma tractari auto.

WhatsApp Contact

Care sunt diferentele dintre o tractare auto si o remorcare?

Remorcarea este cuplarea a două sau mai multe obiecte împreună, astfel încât acestea să poată fi trase de o sursă de energie desemnată. Sursa de remorcare poate fi un vehicul terestru motorizat. Acesta poate fi îmbinat printr-un lanț, o frânghie, o bară, o cârligă, un cilindru, un cuplaj, o bară de tracțiune, o platformă integrată sau alte mijloace de păstrare a obiectelor împreună în mișcare.

Tractarea poate fi foarte simplă. Forma cea mai cunoscută este transportul vehiculelor cu probleme. În mod necesar, standardele guvernamentale și industriale au fost elaborate pentru transportatori, iluminat și cuplaje pentru a asigura siguranța și interoperabilitatea echipamentelor de remorcare. Serviciile de tractari auto Iasi pun la dispozitie in cel mai rapid mod, orice tip de tractare, atunci cand este nevoie.